Coaching of begeleiding

Je houding klopt en toch is er iets mis met je balans...

Sta je op een punt in je leven waarin intense veranderingen plaats vinden of is er iets gebeurd dat je moeilijk een plek kunt geven en wil je daarin graag begeleiding? Dan kunnen we samen een coaching traject voor je neerzetten. In een oriëntatie gesprek is er alle ruimte voor jouw verhaal en kijken we samen waar je behoefte aan hebt op dit moment en waar je naartoe wilt.

Een persoonlijk traject bestaat uit meerdere sessies (meestal 3) van 1,5 uur. De inhoud van de sessies is op jouw behoeftes afgestemd en bestaat mogelijk uit


  • ademwerk

  • visualisaties

  • massage en energetische behandelingen

  • mentale oefeningen

  • begeleiding in het omstellen van voeding en leefpatronen

  • sjamanistische ceremonies


Als je wilt krijg je dan ook "huiswerk" mee, om de opgedane inzichten in je dagelijks leven toe te kunnen passen en te verdiepen.

Joyce, (74 jaar)

"Tanja heeft mij in mijn rouwproces weer een paar stappen verder geholpen. Ik ben heel blij met haar.
Ik voelde mij bij de eerste ontmoeting meteen veilig en in goede handen.

Of haar coaching nu ingevuld wordt in de vorm van een gesprek, yoga of dieptemassage, haar benadering is raak en doeltreffend, maar zonder zich op te dringen, zonder nadrukkelijk over te komen.
Tanja voelt intuïtief goed aan waar je staat en welke behoeften je hebt. Ze straalt rust uit, komt helder over en stimuleert daarnaast het vinden van je eigen kracht.

En, niet onbelangrijk, Tanja is oprecht en empathisch."

Mirjam Koster

Tanja is een professionele, liefdevolle en wijze coach. Ze begeleidt je met een warm en open hart op je eigen innerlijke reis. Zowel de yogalessen als haar massages zijn een bijzondere ervaring. Ze brengen je verder op weg. Fijne bijkomstigheid..de plek van de Ruimte is fantastisch!!