Willkommen im Raum

ein Biotop um die eigene Natur zu entwickeln

(Online) Yoga Stunden

Ein erweitertes und tieferes Verständnis der Dinge in unseren Yogastunden.Ruimtereizen

Ons deep space exploration program ligt natuurlijk even op zijn gat, maar binnenkort zijn we terug met zijn allen en dan zullen we weer spectaculaire reizen maken samen!


Massage en Coaching

Soms kan een massage niet alleen helpen met ontspannen en afvoer van afvalstoffen uit het lijf maar worden er ook negatief geladen deeltjes losgemaakt die uit het hoofd verdwijnen.

Zit je even op een minder lekkere plek en zou je wel een beetje hulp kunnen gebruiken? Tanja heeft een extra stuk DNA voor het begrijpen van de taal van het lichaam en de betekenis achter de woorden. Begeleiding helpt met het vinden van een nieuwe koers.

Ze put uit een schat aan ervaring en gebruikt - in overleg - extra disciplines die van pas kunnen komen (ademsessies, yoga, sjamanistische ceremonies, visualisaties, voedingsadvies etc.).

de-ruimte huren?

Diversiteit binnen een biotoop maakt het systeem krachtig en gezond. Zoek je - voor een activiteit die binnen ons verhaal past - een plek, dan vind je die misschien in de-ruimte.

Specials in de ruimte

Er vinden regelmatig bijzondere evenementen plaats in de ruimte (maar nu even niet). Blijf onze agenda in de gaten houden voor deze lichtpuntjes aan het firmament!


zinspiratie

Intussen, ergens anders in de ruimte...

Tijd voor een heerlijk en gezond wortel-gember sapje. Met de resten uit je sapcentrifuge maak je even later in een handomdraai je eigen groenteburgers.


Geef ruimte cadeau!Weer eens een heel ander cadeau. Een direct te printen cadeaubon voor een aantal yogalessen, een weldadige massage of onze detox - kickstart.