Privé les Yoga


Wil je jouw kennis en oefening in yoga verdiepen, individuele begeleiding bij herstel van letsel, chronische klachten of een op jouw wensen afgestemd programma? Dan zijn één of meerdere privélessen wellicht een goede optie voor je.


Prijzen vanaf 1 januari 2024

Privé les Yoga:

€ 60,- voor 60 min

€ 85,- voor 90 min

(NL37 TRIO 0212 2628 23)


Ellen

Mijn vriend en ik hebben samen privé les gehad van Tanja als kadootje voor mijn vriend omdat hij zo goed voor me heeft gezorgd na een auto ongeluk. Het was een zonnige dag en na een heerlijk fietstochtje langs de Amstel kwamen we bij Tanja. Binnen is al een fijne ruimte, maar we konden heerlijk buiten in de zon oefeningen doen. Tanja legt alles heel rustig en helder uit en kijkt goed naar wat je lijf aan kan. Het was een heerlijke ochtend en we mochten ook blijven picknicken in haar fijne tuin. Kortom: een heerlijke ochtend quality time met zijn tweetjes. En fijne yoga oefeningen die we nu ook thuis doen.

Menno

Energie, rust, zen, kennis en vertrouwen is de combinatie die ik vind bij Tanja. Heerlijk om de dag te starten met een privé les en zou dat eigenlijk wel alle dagen van de week willen!

Sjors

Op deze geweldige locatie met zowel een prachtige binnenruimte als buitenruimte, mag ik al meer dan 10 jaar yogalessen ontvangen! Yoga is meer dan alleen houdingen uitvoeren, het is het trainen van lichaam en geest. Tanja geeft hierbij met persoonlijke aandacht top begeleiding, aangepast op jouw niveau. Bij deze vorm van yoga wordt de tijd genomen om de houdingen goed uit voeren, inclusief ademhaling. De geïntegreerde meditaties, maken elke les een complete ervaring.