Agenda
Dit is een overzicht van alle bijzondere evenementen die momenteel gepland zijn in de-ruimte en erbuiten.
Zondag, 05  maart  16.00h - 17.30h /   Tanja

Ademsessie & Yoga Nidra

In een geleide ademsessie van ca. 1/2 uur adem je je helemaal vrij en door alle chakra's heen. De opname van zuurstof en prana (Levensenergie) wordt gestimuleerd en de kracht van je Hier-zijn versterkt.
Aansluitend neem ik je mee in de vredigheid van een geleide Yoga Nidra,een volledige diepteontspanning voor lichaam en ziel. Comfortabel en warm, liggend op de grond ga je op reis naar elk deeltje van je lichaam begeleid door de klanken van de Tibetaanse en kristallen klankschalen. In de tussentijd draagt de fysieke aanmaak van de neurotransmitter GABA bij aan herstel en heling.

Zondag, 05 maart        16.00h - 17.30h     ( vol )

Max deelnemers per keer:    10    

Bijdrage : €  20,-

Maandag, 06  maart  19.30h - 21.00h /   Tanja

Yin Yoga met klankschalen / lentespecial

Deze Yin sessie is opgedragen aan de lente en aan het leven dat overal weer begint te stromen, ook ins ons lijf. Onder begeleiding van de klankschalen dompel je jezelf onder in yin houdingen die het bindweefsel activeren en het lichaam uitnodigen om te vernieuwen. Deze sessie verbind activerende en restoratieve  Yin houdingen.

Maandag, 06 maart        19.30h - 21.00h    

Max deelnemers per keer:    9    ( vol )

Bijdrage : €  20,-

Elke donderdag, 19.30h - 21.00h /  Olinda Larralde

Vinyasa & Hatha

Yoga

In my yoga lessons we train our whole bodies to become more receptive to attunement. An attunement to the balance between silence and expression.
We do this through asana sequences based on what is nowadays called Vinyasa and Hatha Yoga. We integrate mild breathwork and every class includes a meditative attitude.

Lang weekend Retraite Ardennen

Vrijdag, 17   t/m  maandag, 20 maart  2023/   Tanja

Yoga & Detox

Een frisse start in de lente met een begeleide Yoga, Detox & Wellness weekend op een magische krachtplek in de Ardennen. Een sprookjesachtig privé landgoed, een houtgestookte sauna met natuurwater, verse sapjes en gezonde smoothies, ademtraining, meditaties en klankschalen, yoga en bodywork. Welkom in het pure leven.

Max deelnemers :    12