Coaching & begeleiding

Je houding klopt en toch is er iets mis met je balans...

Sta je op een punt in je leven waarin intense veranderingen plaats vinden of is er iets gebeurd dat je moeilijk een plek kunt geven en wil je daarin graag begeleiding? Werken met je eigen ademhaling is een wonderlijke een krachtige ervaring. Je kunt kiezen voor één sessie of een traject om deze essentiële kracht beter te leren begrijpen en innerlijke rust en helderheid te ervaren. In een oriëntatie gesprek is er alle ruimte voor jouw verhaal en kijken we samen waar je behoefte aan hebt op dit moment en waar je naartoe wilt.

Een persoonlijk traject bestaat uit meerdere sessies van 1 á 2 uur. De inhoud van de sessies is op jouw behoeftes afgestemd en bestaat mogelijk uit:


  • ademwerk

  • holistische massage

  • visualisatie

  • energetische behandeling

  • ceremonie - werk

  • mentale oefeningen

  • begeleiding in het omstellen van voeding en leefpatronen / werken met neurotransmitters


Je neemt elke keer iets mee, om de opgedane inzichten in je dagelijks leven toe te kunnen passen en te verdiepen.


Prijzen vanaf 1 januari 2024

 60 min. 75,-
75 min. 85,-
90 min. 95,-
105 min. 110,-
120 min. € 125,-

(Fantastree NL37 TRIO 0212 2628 23)

Joyce

"Tanja heeft mij in mijn rouwproces weer een paar stappen verder geholpen. Ik ben heel blij met haar.
Ik voelde mij bij de eerste ontmoeting meteen veilig en in goede handen.

Of haar coaching nu ingevuld wordt in de vorm van een gesprek, yoga of dieptemassage, haar benadering is raak en doeltreffend, maar zonder zich op te dringen, zonder nadrukkelijk over te komen.
Tanja voelt intuïtief goed aan waar je staat en welke behoeften je hebt. Ze straalt rust uit, komt helder over en stimuleert daarnaast het vinden van je eigen kracht.

En, niet onbelangrijk, Tanja is oprecht en empathisch."

Mirjam

Tanja is een professionele, liefdevolle en wijze coach. Ze begeleidt je met een warm en open hart op je eigen innerlijke reis. Zowel de yogalessen als haar massages zijn een bijzondere ervaring. Ze brengen je verder op weg. Fijne bijkomstigheid..de plek van de Ruimte is fantastisch!!

Liesbeth

Tanja's aanwijzingen zijn exact en haar observeringsvermogen is sterk, met volledige aandacht voor elk individu. Op een zachte manier wijst ze je de weg.

Een aantal jaar geleden, tijdens een yogaweek in de Ardennen, introduceerde Tanja voor het eerst een eeuwenoude ademhalingsoefening die tegenwoordig ook wel de Wim Hof methode wordt genoemd. Er is sindsdien een wereld voor me opengegaan. Op een praktische manier, die inzetbaar is in het dagelijks leven, wordt met deze methode een transformatie mogelijk gemaakt op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Tanja's begeleiding hierin is omgeven met aandacht, precisie en zorg - ook achteraf ná de oefening. Ik ben haar enorm dankbaar voor deze introductie in een voortdurende ontdekkingsreis.

Wat mij door de jaren heen is opgevallen is dat Tanja zich voortdurend blijft ontwikkelen, en ze mag zich niet voor niets gecertificeerd ademcoach noemen. Ze is een inspirerend voorbeeld, en het delen van haar kennis en kunde zijn voor haar een tweede natuur.