Ademsessies

Ademen is voelen. En voelen is leven.

De manier waarop je ademt bepaalt voor een groot gedeelte je staat van bewustzijn. Emoties hebben direct invloed op de wijze van ademen en vice versa.

Bewust leren ademhalen helpt je om je dagelijks adempatroon te optimaliseren. Het is een eenvoudige weg om tot een positievere levenshouding te komen met focus op de dingen die je in je leven wilt.

Door gericht werken met verschillende ademtechnieken kunnen moeilijke situaties en emoties opgelost worden. Er ontstaat meer ruimte in je lichaam en hoofd.

Tanja is gecertificeerd ademcoach en opgeleid aan de Holistic Breathing Academy.
Prijzen vanaf 1 januari 2024

 

60 min. 75,-
75 min. 85,-
90 min. 95,-
105 min. 110,-
120 min. € 125,-

(Fantastree NL37 TRIO 0212 2628 23)Truus

Ik was heel bang, had doodsangst. Tanja heeft mij weer terug gebracht in mijn lichaam door bewust te ademen. Door de oefening werd ik mij bewust van mijn ledematen en mijn letterlijke fysieke grenzen. Ik voelde als het ware weer mijn lichaam. Mijn doodsangst was eigenlijk levensangst.Mijn lichaam voelde na de sessie niet alleen als iets dat alleen maar pijn doet maar ook als een ander instrument . Ik kon ontspannen...

Marieke

Door yoga wist ik al hoezeer ademhaling van invloed is op hoe je je voelt. In ademsessies wordt die ervaring intenser en kan ik echt aandacht schenken aan iets dat me belemmert. Door Tanya’s deskundige begeleiding voel ik me veilig om naar plaatsen te gaan die ik in het dagelijkse leven zorgvuldig vermijd. Door wie Tanya is, geeft ze mij het vertrouwen dat ik nodig heb om die ruimtes te verkennen.

Liesbeth

De ademhaling vormt een rode draad in de yogalessen van Tanja. Het is haar kompas, haar metronoom en haar thermometer voor wat er zich voordoet, zowel op groeps- als op individueel niveau. De ademhaling is de drijvende kracht achter de houdingen, de oefeningen en de meditatie.

Pranayama ademhalingsoefeningen vormen regelmatig een onderdeel van het meditatiegedeelte van de les. Tanja legt haarscherp zowel de methode uit alsook de wetenschappelijke en esoterische onderbouwing.